NYUGDÍJKALKULÁTOR

SZÁMOLD KI AZ ÁLLAMI NYUGDÍJAD!

Hány éves vagy?
Mennyi a nettó fizetésed? (Ft)

Mi fog történni? Programunk összehasonlítja a különböző nyugdíjbiztosításokat. A kalkulátorban lévő adatok csak tájékoztatóak, nem jelentenek garanciát a lejárati összegekre, csak a jelenleg elérhető költségek alapján, egységes hozamszintet feltételezve vetítik előre a különböző konstrukciók eredményeit. A döntést hozzáértő tanácsadó segítségével és a részletes feltételek megismerésével szabad csak meghozni.

ÍME AZ EREDMÉNYED


Jelenlegi fizetésed
Várható nyugdíjad

ÉRDEKEL, HOGYAN TUDOD ELTÜNTETNI A KÜLÖNBSÉGET?

Iratkozz fel és szakértő tanácsadónk hamarosan felhív, hogy személyre szabott tanácsot adjon.

Mit tud ez a kalkulátor?

Mennyire pontos a nyugdíjkalkulátor?

 

Számításaink szerint a hibahatár 5-10% között van, de az volt a cél hogy legalább egy hozzávetőlegesen pontos összeget tudjunk kalkulálni kevés adat alapján. Az ONYF honlapján lévő pontos kalkulátor rengeteg adatot kér, ezt mi nem szerettük volna. Ha a munkaviszony 40 évnél sokkal kevesebb akkor lehet ennél nagyobb az eltérés, ezért a fenti adat szigorúan csak a tájékoztatást szolgálja, nem lehet alapja semmilyen további számításnak és követelésnek.

Tanácsadóink a szükségletek és a lehetőségek alapján tudnak megoldásokat nyújtani a jövedelemkülönbség csökkentésére, regisztráljon és kérjen személyre szabott megoldásokat!

 

ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt gyors ügyintézés, nem ok nélkül, évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi