Önkéntes nyugdíjpénztár

A legnagyobb múltra visszatekintő nyugdíj megtakarítás az önkéntes nyugdíjpénztár, hiszen 1998-ban lehettünk először tagok. Nem szabad összetéveszteni a magánnyugdíjpénztárral, hiszen önként választhatunk, hogy megtakarítunk, míg a magánnyugdíjpénztár egy speciális adó volt. Kiemelkedő állami támogatást kaphatunk rá, hiszen éves szinten 20%, akár 150 ezer forinttal is gazdagítja minden évben az állam a nyugdíj előtakarékosságunkat. Nem kell értenünk a befektetéshez, hiszen különböző kész portfóliókból választhatjuk ki azt, amely számunkra a legszimpatikusabb. Íme, egy kis segítség hozzá:

Szintén egyedisége az önkéntes nyugdíjpénztárnak, hogy nem feltétlen kell magánszemélynek szerződnie, vagyis akár a cég is fizetheti az alkalmazottjainak. Ebben az esetben azonban le kell mondani a 20%-os adókedvezményről.


ÜGYFELEINK MONDTÁKAz utasbiztosítás kapcsán, amikor arra szükség volt, minden a lehető legflottabbul működött külföldön és rapid tájékoztatást is kaptunk az adott szituációval kapcsolatosan.
Péter
Ha bármilyen kérdésem van a biztosításokkal kapcsolatban rögtön kapok rá választ. Mindenben segít a kolléganőjük. Gratulálok a csapatmunkához.
Flóra
Mindig segítőkész a kapcsolattartó és rövid idő alatt minden kérdésre választ kapok.
Krisztián
Korrekt gyors ügyintézés, nem ok nélkül, évek óta önöknél intézem cégem, családom, ismerőseim biztosítási ügyeit.
Andor
Állandó készenlét és felkészültség. Olyan nincs, hogy nincs!
Zsófi